...

we ship internationally

за помалку од 2 минути

Дизајнирајте го вашиот сопствен шешир или ташна!!

За нас

Многу љубов, исклучителност и пасија собрано во уникатно изработено парче специјално за Вас!

Наша мисија

Шареноликост во црно-белиот свет – за уникатност, впечатливост и прекраснотија кај секоја дама!

Наша визија

Вие заслужувате креативни примеси во секој чекор, ние ви нудиме несекојдневни и уникатни персонализирани додатоци!

Наша цел

Дамите се магични сами по себе, а ние ќе ви додадеме повеќе од магичниот прав за да бидете магично уникатни и забележителни додека ги пишувате приказните од различни делови на светот!

Малку креативност и вештина е потребна својата ташна да ја персонализирате онака како што Вие сакате! Кажете ни ги вашите желби и ние ќе направиме магија. Збогатете го вашето патување со уникатност, креативност и практичност! Одберете ташна или шешир, или одберете ги двете. Нема да погрешите бидејќи дел од Вас ќе се отслика со нив. Нашите производи се еко-френдли и практични, а тоа е она што ни треба во модерното време!

Прочитајте што кажуваат нашите клиенти за нашите производи!

Вашата кошничка
  • No products in the cart.
mk_MKMK
0
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.